ZAŠTITARI.com FORUM
zaštitarski forum

FAQ   Pretražnik   Članstvo   Korisničke grupe   Registracija 
 Profil   Privatne poruke   Login 

Josip J. iz Sigurnosti Buzov

Započni novu temu   Odgovori na temu    ZAŠTITARI.com FORUM -> Pohvale
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Mr.Reaper
Site Admin
Site Admin

PostPostano: čet 05 ožu 2009 20:10    Naslov: Josip J. iz Sigurnosti Buzov Citiraj i odgovori

Zaštitari.com kao neformalna Udruga nastala samo s jednim ciljem, zaštitom prava i interesa zaštitara, javno pohvaljuje zaštitara Sigurnosti Buzov Josipa J. zbog iznimne hrabrosti i pribranosti u sprječavanju pljačke štićenog objekta.

Treba naglasiti da je zaštitar svoje vatreno oružje upotrijebio kao posljednje rješenje za otklanjanje protupravnog i neposrednog napada na život i imovinu.

Bravo!

pravda
Gost

PostPostano: čet 05 ožu 2009 20:16    Naslov: Citiraj i odgovori

Bravo i od mene.
[Vrh]
Sika
Gost

PostPostano: čet 05 ožu 2009 20:20    Naslov: Citiraj i odgovori

Bravo!
[Vrh]
Ante30
Super zaštitar
Super zaštitar

PostPostano: čet 05 ožu 2009 20:23    Naslov: Citiraj i odgovori

Pohvala i od mene kolegi Josipu iz Firme Sigurnost Buzov na iznimnoj hrabrosti u kritičnom trenutku u kojem su bili ugroženi životi koje je štitijo kao i njegov vlastiti život. Sretno kolegi Josipu.
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku
letecideda
Zaštitar - tehničar
Zaštitar - tehničar

PostPostano: čet 05 ožu 2009 20:45    Naslov: Citiraj i odgovori

Slažem se kolege oko toga ali i postavljam pitanje : Da li je potrebno toliko medijski eksponirati taj slučaj, nemojte me krivo shvatiti. Ali da sam ja na mjestu Josipa ne bi mi bilo drago da o tome pišu sve novine, da mi se objavljuje slika u novinama i da ne velim da se u javnost iznose i ostali detalji, moji privatni. Nikad neznaš da li taj čovjek sa sjekirom ima nekog rođaka koji će si umisliti da je Josip kriv za neznam kaj i čovjeka negdje kresnuti. Mislim da se policajci nakon pucnjave ne pojavljuju u novinama sa svojim podacima,privatnim, nego se sve ćini da se zaštiti njihov identitet, radi njihove vlastite sigurnosti i sigurnosti njihove obitelji. Mislim da je u ovom slučaju netko pogriješio, ne usudim se reći da je to vlasnik tvrtke (reklama), ne misleći na posljedice.
smuk
Zaštitar - tjelohranitelj

PostPostano: čet 05 ožu 2009 21:26    Naslov: Citiraj i odgovori

letecideda je napisao/la:
Slažem se kolege oko toga ali i postavljam pitanje : Da li je potrebno toliko medijski eksponirati taj slučaj, nemojte me krivo shvatiti. Ali da sam ja na mjestu Josipa ne bi mi bilo drago da o tome pišu sve novine, da mi se objavljuje slika u novinama i da ne velim da se u javnost iznose i ostali detalji, moji privatni. Nikad neznaš da li taj čovjek sa sjekirom ima nekog rođaka koji će si umisliti da je Josip kriv za neznam kaj i čovjeka negdje kresnuti. Mislim da se policajci nakon pucnjave ne pojavljuju u novinama sa svojim podacima,privatnim, nego se sve ćini da se zaštiti njihov identitet, radi njihove vlastite sigurnosti i sigurnosti njihove obitelji. Mislim da je u ovom slučaju netko pogriješio, ne usudim se reći da je to vlasnik tvrtke (reklama), ne misleći na posljedice.
Upravo tako
trebalo je postupiti kao u slučaju kad su sokoli upucali pljačkaše (identitet široj javnosti nepoznaz)
samo u ovom slučaju je vlasnik firme iskoristio trenutak za reklamu
[Vrh]
Igor
Zaštitar - pratitelj
Zaštitar - pratitelj

PostPostano: čet 05 ožu 2009 22:14    Naslov: Citiraj i odgovori

Bravo kolega Josip.
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
sico
Zaštitar - tehničar
Zaštitar - tehničar

PostPostano: ned 08 ožu 2009 00:37    Naslov: Citiraj i odgovori

Čestitke kolegi Josipu
noćna smjena
Čuvar
Čuvar

PostPostano: ned 08 ožu 2009 09:05    Naslov: Citiraj i odgovori

Bravo kolega!
ernest
Zaštitar - pratitelj
Zaštitar - pratitelj

PostPostano: uto 14 srp 2009 01:02    Naslov: Citiraj i odgovori

Naknadno ali čestitam! Shocked Exclamation
jelky
Zaštitar I
Zaštitar I

PostPostano: ned 13 pro 2009 15:50    Naslov: Citiraj i odgovori

Confused ma bravo.. cestitam dotičnom zaštitaru na obavljanju svog posla...
ajmo sad čestitat čistacici jer je oprala izrigane skale jer niko drugi to nije tija, ajmo čestitat dostavljaču pice koji je donio picu na lokaciju a pica je još bila topla, blagajnici koja je uredno vratila kusur... da nastavim niz...??

zaštitari su obučeni (ili bi bar trebali biti obučeni) da tako postupe u zadanim situacijama..Dali znate koliko intervencija dnevno imaju naši policajci.. i tko njima zahvaljuje svaki dan i tko njih proziva? a o djelatnicima hitne da i ne govorim...

Mislim stvarno svaka čast, odlično obavljen posao ali mislin da nije potrebno javno prozivati imenom i prezimenom zaštitare koji rade svoj posao.. Nadam se samo da je dobio odgovarajući bonus na plaći za svoje djelo .. Laughing
teočolan

PostPostano: ned 13 pro 2009 22:26    Naslov: Citiraj i odgovori

..Kako ima interne pohvale i u policiji ne vidim sem zavisti pojedinaca nijedan razlog da se pri sličnim djelima zaštitara to glasno neobznani i na ovim stranicama, i drugim sličnim obavijesnim glasilima zaštitara, pa bilo da je riječ o dobro odradjenom poslu ili- brljotini tipa, tko radi i griješi, mada je s w e i u opisu (s) posla,..(ali niti policija ne izvlači svaki dan oružje a kamoli ga uporabljuje..-kolega,znam/o mi koji nam je posao, već,.... ....mišljenje ti je bezze- /izlišno. (salut
[Vrh]
Sika
Gost

PostPostano: pon 14 pro 2009 18:25    Naslov: Citiraj i odgovori

Kolega ( pretpostavljam da si mi kolega - zaštitar )!

Zaštitarima svi znaju ime i prezime, jer mi dok radimo moramo odnosno obvezni smo zakonski nositi na jasno vidljivom mjestu zaštitarsku iskaznicu. Na prednjoj strani iste je naša slika + ime i prezime. Iskaznica kao takva dostupna je svakom građaninu na uvid dok obavljamo svoju dužnost.

Uzme li se u obzir da nemamo beneficije kao policajci i da nas ne plaćaju iz budžeta, već nam plaće znaju kasniti zbog nenaplate potraživanja od komitenata, onda je tim ovakvo postupanje hrabro i časno.

Mi ne dobivamo povišicu na plaću, mi nemamo činove u skladu s obrazovanjem niti se naš rad ocjenuje odnosno nagrađuje. Mi imamo kredite, obitelji, putne troškove veće od plaćenih od strane poslodavca, stoga još jednom ponavljam ovakav postupak svakako zaslužuje nagradu bilo kakve vrste kao i javnu pohvalu.
[Vrh]
lavanderman
Čuvar
Čuvar

PostPostano: sri 20 sij 2010 19:43    Naslov: Citiraj i odgovori

BRAVO !!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Suzy
Čuvar
Čuvar

PostPostano: pet 02 srp 2010 11:38    Naslov: Citiraj i odgovori

...svaka čast.. Smile
...Nego , to je samo pohvala za dobro Obavljen posao...
...znači svaki dan bi se trebalo zahvaljivati...
....Nekome tko je dobro obavio Svoj posao...
...sve u svemu, u našoj branši to nije baš svaki dan...
...sva sreča što je sve dobro završilo...
Prethodni postovi:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    ZAŠTITARI.com FORUM -> Pohvale Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.