| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
margonalis Čuvar

|
Postano: sri 10 ožu 2010 00:05 Naslov: |
|
|
Ova tema stvarno nema smisla, čitao sam svaki post i još uvijek ne znam zbog čega je kolegica dobila tu masnicu na ruci.Što očekujete, da stanemo svi na njenu stranu samo zato što je žensko ?
A što se tiće da žene i slabije ne treba udarati stoji, ali i tu ima ono poznato "ali".Došli smo u situaciju kada svak' misli da može raditi i govoriti što hoće bez straha da će dobiti po njonji, e a to je sasvim pogrešno, ako si slabiji pazi šta trabunjaš, biraj trenutak i mijesto a ne ponašati se ko da te se svako boji jer ćeš ga tužiti na sudu, ne pali to kod svakog.
Pametne ženske, a i muškarci znaju procijeniti gdje je granica, a budale tu granicu ne vide, pa kad fasuju udarac ili gore, e onda su im svi drugi krivi.Čak iako sam u pravu pazim kako ču nešto nekome reči, naročito ako taj netko ima "veče rogove" od mene.
Ne otvarajte ovakve postove samo lamentacije radi.Recite tko, koga i zašto.Pa nitko tu nije imenom i prezimenom.A ako vas je strah, kažem, onda nemojte niti otvarati postove gdje ekipa komentira na osnovi poluinformacija. |
|
| [Vrh] |
|
 |
branka666 Zaštitar I

|
Postano: uto 16 ožu 2010 15:50 Naslov: |
|
|
Mah Tunto pa koga je to brinulo dali će doći tražiti posao kod njih neka ženska manje više ima drugi spol a ovo što sam napisala nije izmišljeno jer gdje god pitam odgovor žao nam je trebamo muške... _________________ praštam al nikad nezaboravljam |
|
| [Vrh] |
|
 |
sasa0804 Zaštitar - pratitelj

|
Postano: čet 18 ožu 2010 19:27 Naslov: |
|
|
| margonalis je napisao/la: | | Ova tema stvarno nema smisla, čitao sam svaki post i još uvijek ne znam zbog čega je kolegica dobila tu masnicu na ruci. |
Zar je bitno zbog čega?? Tko te ima pravo fizički napasti??
| margonalis je napisao/la: | | Što očekujete, da stanemo svi na njenu stranu samo zato što je žensko |
Ni slučajno zato, već zato što je to sigurno napravio pravi muškarac kojeg bi stvarno trebalo žaliti. _________________ Kad bi svaki čovjek bio čovjek, onda bi svaki kamen bio dragulj |
|
| [Vrh] |
|
 |
tunto Moderator

|
Postano: pet 19 ožu 2010 11:22 Naslov: |
|
|
| branka666 je napisao/la: | | Mah Tunto pa koga je to brinulo dali će doći tražiti posao kod njih neka ženska manje više ima drugi spol a ovo što sam napisala nije izmišljeno jer gdje god pitam odgovor žao nam je trebamo muške... |
ima jedan zakon o diskriminaciji spolova koji glasi od prilike ovako
ako za zanimanje koje se smatra kao pretižito žensko zanimanje se javi osoba suprotnog spola(muškog) tada prednost pri dobivanju radnog mjesta ima osoba kojoj to nije pretežito zanimanje(muškarac)
ito tako kad je u pitanju pretežito muško zanimanje kao u ovom slučaju zaštitar tada prednost pri zapošljavanju imaju žene zaštitarke
naravno mora biti objavljan ili natječaj za radno mjesto ili oglas _________________ ZAŠTITARI.com - PORTAL I FORUM U SLUŽBI ZAŠTITE PRAVA I INTERESA ZAŠTITARA
život nije pošten |
|
| [Vrh] |
|
 |
smuk Zaštitar - tjelohranitelj

|
Postano: pet 19 ožu 2010 17:30 Naslov: |
|
|
| tunto je napisao/la: | | branka666 je napisao/la: | | Mah Tunto pa koga je to brinulo dali će doći tražiti posao kod njih neka ženska manje više ima drugi spol a ovo što sam napisala nije izmišljeno jer gdje god pitam odgovor žao nam je trebamo muške... |
ima jedan zakon o diskriminaciji spolova koji glasi od prilike ovako
ako za zanimanje koje se smatra kao pretižito žensko zanimanje se javi osoba suprotnog spola(muškog) tada prednost pri dobivanju radnog mjesta ima osoba kojoj to nije pretežito zanimanje(muškarac)
ito tako kad je u pitanju pretežito muško zanimanje kao u ovom slučaju zaštitar tada prednost pri zapošljavanju imaju žene zaštitarke
naravno mora biti objavljan ili natječaj za radno mjesto ili oglas |
a gdje je definirano to "pretežito muško ili žensko zanimanje" ili se vadi statistički uzorak
isto bi bilo dobro da nam napišeš taj članak na koji se pozivaš |
|
| [Vrh] |
|
 |
Walker Zaštitar - tehničar

Pridružen/a: 27. 04. 2009. Postovi: 497 Lokacija: Balkane,Balkane,Balkane moj.....
|
Postano: sub 20 ožu 2010 13:08 Naslov: |
|
|
| smuk je napisao/la: |
isto bi bilo dobro da nam napišeš taj članak na koji se pozivaš |
I ja bih jedan od onih koji bi voljeli dobiti informaciju o članku za koji tvrdiš da regulira to područje.  _________________ Čitam nedjeljni komentar koji jasno kaže
tko ne misli ovako, taj kleveće i laže
Ljudi bez kalibra i bez ideje
ufuravaju nam istine crno bijele........ |
|
| [Vrh] |
|
 |
tunto Moderator

|
Postano: uto 23 ožu 2010 11:50 Naslov: |
|
|
zakon o ravnopravnosti spolova
KLIKNI _________________ ZAŠTITARI.com - PORTAL I FORUM U SLUŽBI ZAŠTITE PRAVA I INTERESA ZAŠTITARA
život nije pošten |
|
| [Vrh] |
|
 |
smuk Zaštitar - tjelohranitelj

|
Postano: uto 23 ožu 2010 12:27 Naslov: |
|
|
super a di piše
| tunto je napisao/la: |
ako za zanimanje koje se smatra kao pretižito žensko zanimanje se javi osoba suprotnog spola(muškog) tada prednost pri dobivanju radnog mjesta ima osoba kojoj to nije pretežito zanimanje(muškarac) |
|
|
| [Vrh] |
|
 |
Walker Zaštitar - tehničar

Pridružen/a: 27. 04. 2009. Postovi: 497 Lokacija: Balkane,Balkane,Balkane moj.....
|
Postano: uto 23 ožu 2010 14:03 Naslov: |
|
|
| smuk je napisao/la: | | super a di piše |
| tunto je napisao/la: |
ako za zanimanje koje se smatra kao pretižito žensko zanimanje se javi osoba suprotnog spola(muškog) tada prednost pri dobivanju radnog mjesta ima osoba kojoj to nije pretežito zanimanje(muškarac) |
Nigdje! Biti će da si je tunto nešto krivo objasnio.  _________________ Čitam nedjeljni komentar koji jasno kaže
tko ne misli ovako, taj kleveće i laže
Ljudi bez kalibra i bez ideje
ufuravaju nam istine crno bijele........ |
|
| [Vrh] |
|
 |
tunto Moderator

|
Postano: uto 27 tra 2010 18:04 Naslov: |
|
|
@smuk i Walker
oprostite kaj vam nisam odgovoril dalje linkom al bil sam pre zaposlen kao što sam i sad
mislim poljoprivreda zove
sezona je
uglavnom ova tema još nije gotova naša kolegica šeče od radnog mjesta do radnog mjesta i to sve zahtjevnijeg
obuke su šture plaća isto takaj dotični gospodin je navodno najuren iz firme ali ne iz tog razloga nek iz nekog drugog
a dežurna vještica nek si malo misli ak hoče dijete školovati i hraniti
da dobro ste shvatili u firmi ju zovu vještica i nitko od voditelja ju ne želi
engleska je imala svoju LeydyDi zvonimir ima svoju VješticuDi
pa ja znam da žene imaju duži jezik nek bi trebale imati
kolko imaju inspiracije trebalo bi im ga skratit za pola
al to nije razlog da ih zovemo vješticama izuzev u kolko se same ne šale na svoj račun _________________ ZAŠTITARI.com - PORTAL I FORUM U SLUŽBI ZAŠTITE PRAVA I INTERESA ZAŠTITARA
život nije pošten |
|
| [Vrh] |
|
 |
UrsaMajor Zaštitar - tjelohranitelj

|
Postano: uto 27 tra 2010 19:28 Naslov: |
|
|
Kako ja to napravim...
STAVI IME I PREZIME JEDNOGA I DRUGOGA... _________________
 |
|
| [Vrh] |
|
 |
tunto Moderator

|
Postano: uto 27 tra 2010 22:38 Naslov: |
|
|
| UrsaMajor je napisao/la: | Kako ja to napravim...
STAVI IME I PREZIME JEDNOGA I DRUGOGA... |
dotićna vještica se zove dijana i sad putuje sa istoka zagreba na kranji zapad zagreba u king-kros i svaki dan vari vrečice
a tolko su se trudili kako bi joj našli radno mjesto bliže kući radi toga što je samohrana majka _________________ ZAŠTITARI.com - PORTAL I FORUM U SLUŽBI ZAŠTITE PRAVA I INTERESA ZAŠTITARA
život nije pošten |
|
| [Vrh] |
|
 |
blagoje Zaštitar

|
Postano: uto 27 tra 2010 23:33 Naslov: |
|
|
| margonalis je napisao/la: | Ova tema stvarno nema smisla, čitao sam svaki post i još uvijek ne znam zbog čega je kolegica dobila tu masnicu na ruci.Što očekujete, da stanemo svi na njenu stranu samo zato što je žensko ?
A što se tiće da žene i slabije ne treba udarati stoji, ali i tu ima ono poznato "ali".Došli smo u situaciju kada svak' misli da može raditi i govoriti što hoće bez straha da će dobiti po njonji, e a to je sasvim pogrešno, ako si slabiji pazi šta trabunjaš, biraj trenutak i mijesto a ne ponašati se ko da te se svako boji jer ćeš ga tužiti na sudu, ne pali to kod svakog.
Pametne ženske, a i muškarci znaju procijeniti gdje je granica, a budale tu granicu ne vide, pa kad fasuju udarac ili gore, e onda su im svi drugi krivi.Čak iako sam u pravu pazim kako ču nešto nekome reči, naročito ako taj netko ima "veče rogove" od mene.
Ne otvarajte ovakve postove samo lamentacije radi.Recite tko, koga i zašto.Pa nitko tu nije imenom i prezimenom.A ako vas je strah, kažem, onda nemojte niti otvarati postove gdje ekipa komentira na osnovi poluinformacija. |
mislim da pričaš gluposti jer nitko nije stao na njezinu stranu zato što je žensko nego zato što je ona ta koja je izvukla deblji kraj.dobila je bez da se brani.u tom slučaju kažnjen bude samo napadač.po meni njemu treba dati momentalni otkaz jer kada on ne može sa kolegicom,kakva god to ona bila,izaći na kraj kako će sa strankama.očito je da se radi o nekom agresivcu punom sebe koji bi trebao raditi negdje gdje će do izražaja doči njegova snaga.po tebi se slabije od sebe ne treba udarati,a one druge očito može u demokratskoj državi svi mogu govoriti bez straha da će dobiti po njonji.gdje bi stigli kada bi se svi koji se ne podnosimo i ne volimo počeli udarati po njonjama.uvijek postoji mirno i civilizirano rješenje.  _________________ Seks je kao skok sa motkom, skaces dok imas motku.... |
|
| [Vrh] |
|
 |
UrsaMajor Zaštitar - tjelohranitelj

|
Postano: sri 28 tra 2010 06:25 Naslov: |
|
|
| blagoje je napisao/la: | | po meni njemu treba dati momentalni otkaz jer kada on ne može sa kolegicom,kakva god to ona bila,izaći na kraj kako će sa strankama. |
Ti očito nikada nisi radio sa "kolegicama" koje muče faktori 40+ , ružna, puna sebe, odvratan karakter, nema muža/djece ili je davno ostavio, i još je pritom lajavica koja se rado grebe preko leđa, tako da blati druge a glorificira svoj šupljikav rad...
Kad budeš imao iskustvo rada s takvom kolegicom, koju svakodnevno peru valunzi, onda pričaj o tome tko svakodnevno može s kime izaći na kraj.
Također, da ne bi ispalo da je to karakteristično samo za takve žene, vidio sam i takvih kolega, koje pod utjecajem istih faktora jednako muče valunzi...
| blagoje je napisao/la: | | očito je da se radi o nekom agresivcu punom sebe koji bi trebao raditi negdje gdje će do izražaja doči njegova snaga. |
Očito je da si ti telekinetik i telepat, pa preko ispovijesti člana foruma možeš odmah zaključiti i konstatirati kakav je tko.
@Tunto
hvala, sada bi svi u pravilu mogli imati dojam, koga podjebavati ako se slučajno zateknemo na dotičnom objektu...
lp _________________
 |
|
| [Vrh] |
|
 |
jelky Zaštitar I

Pridružen/a: 13. 12. 2009. Postovi: 133 Lokacija: tamo gdje zalazi sunce
|
Postano: sri 28 tra 2010 07:30 Naslov: |
|
|
| UrsaMajor je napisao/la: |
Ti očito nikada nisi radio sa "kolegicama" koje muče faktori 40+ , ružna, puna sebe, odvratan karakter, nema muža/djece ili je davno ostavio, i još je pritom lajavica koja se rado grebe preko leđa, tako da blati druge a glorificira svoj šupljikav rad...
Kad budeš imao iskustvo rada s takvom kolegicom, koju svakodnevno peru valunzi, onda pričaj o tome tko svakodnevno može s kime izaći na kraj.
Također, da ne bi ispalo da je to karakteristično samo za takve žene, vidio sam i takvih kolega, koje pod utjecajem istih faktora jednako muče valunzi...
|
potpisujem ....
ima i u mojoj županiji jedna takva ... na koju god lokaciji je stave iznervira sve oko sebe... mi je zovemo Hitlerka
i već je par puta zamalo dobila po nosu... sreća sve je ostalo na riječima.
naravno poslovođe objekta je hvale jer je tako vojnički nastrojena , kontrolori ne poduzimaju ništa jer ona preuzima na sebe sve neugodne situacije sa strankama i jako je ratoborna a mi kolege se užasavamo nje i njenog načina komuniciranja sa strankama.
ma to bi još i bilo podnošljivo da je ne viđamo u smjeni ali brate mili ... tlači i nas svojim pričama, zivka nas na telefon kad nismo na smjeni da nam prenese info o situaciji na lokaciji... ma mislin ono, kad imam slobodan dan firma za mene ne postoji i boli me briga kaj se tamo događa..
kad dođem na smjenu onda sam attentto i dam 120 posto sebe jer sam na radnom mistu al kad nisam tu nemas ti mene sta zvat i tlačit.. i onda mi jos dođe uru vrimena ranije na smjenu da bi me davila svojom pričom a neće da me pusti da idem doma ... ma daj sjaši mi ženo .. _________________ I got sunshine... |
|
| [Vrh] |
|
 |
|